Ovanstående uppgifter grundar sig på information från olika maskintillverkare samt egna undersökningar. Trots detta kan det förekomma osäkra rekommendationer/applikationer, vilket vi inte ansvarar för. Exempel: Tillverkaren av fordonet har genomfört förändringar som ej kommit oss tillhanda. Förändringar i motor eller maskin har gjorts av annan än originaltillverkaren. Övriga förändringar som åsidosätter originaluppgifter. Vi ber dig som kund därför att vara uppmärksam, så att rätt produkt monteras/installeras.

Betalningsvillkor

Priser
Alla priser är exkl moms. Vi reserverar oss även för eventuella fel i lagersaldo, slutförsäljning samt att bilder kan avvika från den verkliga produkten.

Betalningsalternativ
All försäljning från vår hemsida sker genom kortbetalning, förskottsbetalning eller faktura. 

Kortbetalning

Vi använder oss av Payer betalsystem. Payer emot de flesta på marknaden förekommande kort. Payer är PCI DSS Level 1 certifierade för att säkerställa en trygg och säker betaltjänst. Payer är licensierad för 3D-Secure (MasterCard SecureCode och Verified by Visa).

Förskottsinbetalning

Pengar betalas in i förväg på vårt bankgiro. Räkna med 1-3 dagars extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning.

Faktura

Vi erbjuder även våra kunder faktura. För närvarande gäller det endast kunder där en kreditupplysning gjorts.

Betala i butik

Betalningsalternativet betala i butik syns endast om du valt att hämta din order i butik. Du betalar kontant, med kort eller alternativt mot faktura.