Ovanstående uppgifter grundar sig på information från olika maskintillverkare samt egna undersökningar. Trots detta kan det förekomma osäkra rekommendationer/applikationer, vilket vi inte ansvarar för. Exempel: Tillverkaren av fordonet har genomfört förändringar som ej kommit oss tillhanda. Förändringar i motor eller maskin har gjorts av annan än originaltillverkaren. Övriga förändringar som åsidosätter originaluppgifter. Vi ber dig som kund därför att vara uppmärksam, så att rätt produkt monteras/installeras.

Kassan

Art nr. Produkt À pris Antal Summa

Summa varor: 0 SEK

Moms: 0 SEK

Totalt inkl. moms (SEK): 0 SEK

Kunduppgifter

(Endast befintligt kundnr)
Hämta adressuppgifter

Välj Fraktsätt

Schenker Parcel Ombud (80 SEK)

Schenker Parcel Ombud
Schenker Parcel Ombud levereras inom Norden till ditt närmaste ombud, t ex din lokala livsmedelsaffär. Du hämtar ut det på en tid som passar dig, efter att du blivit aviserad via SMS. Id-handling krävs för att kunna hämta paketet. Gäller produkter upp till 20 kg. Paketet volymberäknas och du kan hamna i en högre viktklass än vad paketet egentligen väger. Leveranstid från att ordern skickas är 1-2 dagar.

DPD Företagspaket 16.00 (80 SEK)

DPD Företagspaket 16.00
DPD Företagspaket 16.00 skickas till företag. Paketet körs ut till mottagarens dörr senast kl 17.00 nästa helgfria vardag (till vissa orter gäller längre leveranstid 2 dagar). Företagspaket kan skickas till privatpersoner, OBS! Om kunden är en privatperson hämtas paketet på närmaste Posten företagscenter samt blir debiterad i efterhand på 100 kr/paket extra. Företagsadress är att rekommendera. Leveranstiden på företagspaket är oftast den samma som MyPack.

Hämta i butik

Hämta i butik
Du kan välja på att hämta din order i vår butik i Sundsvall. Du kommer bli meddelad via e-mail eller telefon när din order är klar att hämta. När du valt att hämta din order i butik betalar du din beställning med kort i kassan.

Aviseringsmetod

SMS-avisering (0 SEK)

Välj Betalningsmetod

Kortbetalning (0 SEK)

Kortbetalning
Vi använder oss av Payer betalsystem som tar vi emot de flesta på marknaden förekommande kort. Payer är PCI DSS Level 1 certifierade för att säkerställa en trygg och säker betaltjänst. Payer är licensierad för 3D-Secure (MasterCard SecureCode och Verified by Visa).

Faktura (0 SEK)

Faktura
Du betalar i efterskott genom faktura från Payer

Orderkommentar

Summa varor: 0 SEK

Moms: 0 SEK

Totalt inkl. moms (SEK): 0 SEK